fredag den 3. april 2015

Liebster blog award.

Jeg er for et stykke tid siden blevet nomineret af hhv Heidi og Jeanette til Liebster blog award. Da det er rimelig længe siden efterhånden, vælger jeg at svare på deres spørgsmål, men ikke sende den videre. Så kommer der også lidt mere gang i bloggen. Tak fordi I bliver selvom her er stille. Heidi spurgte: 
1. Hvor gammel er du?
- Jeg er 25 år. 2. Samler du på noget? Det kan være alt lige fra neglelakker til kuglepenne.
- Jeg føler desværre ikke at jeg har plads til at samle på noget, men jeg har en del øreringe. 3. Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke 3 ord ville du så bruge?
- Det er et af de spørgsmål jeg hader, fordi jeg er så selvkritisk. Dyreglad, kærlig og sjov tror jeg. 4. Har du dyr? Hvis ja, hvilke?
- Jeg har verdens dejligste kat, Mini. Hun bliver 7 år d. 26. april. 5. Hvor lang tid har du blogget?
- Jeg kan ikke huske hvornår jeg skrev mit første blog oplæg, for det er godt nok mange år siden, men den her blog har været i gang i snart 2 år. 6. Hvor mange tasker har du, hvis du altså har nogen?
- Jeg har en 3 - 4 stykker tror jeg. 7. Hvor tit går du med makeup?
- Det er mere eller mindre kun når der sker noget. Månedsdag med kæresten, fest, fødselsdag eller andet. 8. Kan du godt lide at lave mad?
- Det kommer meget an på hvad humør jeg er i, men som regel ja. 9. Hvilken ting er den bedste ting, som du har købt til dig selv?
- Købt og købt? Mini kostede en 50'er, men hun er milliarder i mine øjne. Ellers må det være min iPhone. Hvis det må være oplevelser er det helt klart One Direction koncerten sidste år. 10. Hvilke sprog kan du?
- Jeg kan dansk og engelsk nogenlunde flydende. Havde fransk i 7. og 8. klasse, men har desværre glemt det meste. Derudover kan jeg meget lidt spansk, tyrkisk og arabisk. 11. Hvis du skulle være med i Hvem vil være millionær, hvem ville du vælge at tage med? Og hvorfor lige den person?
- Øh, det er et godt spørgsmål. For at have det sjovt, min bedste veninde. Men ellers skulle det være min kontaktperson, da han ved alt muligt mærkeligt om alt muligt.


1: Nævn 3 gode og 3 dårlige ting ved dig selv?
- Jeg har en god humor, er der altid for folk jeg holder af, og god ved dyr. 
Jeg har svært ved at se noget positivt i mig selv, er overdrevet D menneske og så har jeg også meget svært ved at stole på andre mennesker.
2: Hvornår har du sidst gjort noget pinligt og hvad?
- Det kan jeg ikke huske, for jeg er generelt meget pinlig og klodset. Men det har sikkert været sammen med Gerd i sommers, det skulle ikke undre mig :) 
3: Hvad glæder du dig mest til ved 2015?
- Jeg skal se 5 Seconds of summer live d. 12. maj, og McBusted og One Direction d. 16. juni. Derudover håber jeg på nogle sjove og dejlige minder, sammen med kæresten og vennerne. 
4: Hvad er din største last pt?
- Cola, og min telefon. Sådan har det været i mange år, og sådan bliver det sikkert også ved. 
5: Hvad hader og elsker du mest ved andre bloggere?
- Bloggere der smider intetsigende indlæg op, bare for at tjene penge er utrolig trælse, det kan nemt få mig til at unfollow en blog. Derimod elsker jeg når bloggere er personlige, og lukker deres læsere ind. En fed humor er heller ikke noget at kimse af.
6: Hvis du kunne ændre noget ved dit liv i dag, hvad skulle det så være?
- At jeg ville lære at tro mere på mig selv, og have en mere positiv tankegang og indstilling til mig selv. Jeg tror det ville gøre mange ting en helt del lettere, men det er sq nemmere sagt end gjort, desværre. 
7: Hvad bruger du mest tid på, på internettet?
- Facebook, no doubt about that. I perioder bruger jeg også rigtig meget tid på netflix og viaplay. 
8: Hvad kan du bedst selv li ved din blog og hvilket af dine indlæg er dit yndlings?
- Det ved jeg faktisk ikke. Jeg synes stadigvæk ikke min blog er der hvor jeg gerne vil have den her, og giver den heller ikke ligeså meget opmærksomhed som jeg har lyst til og burde.
9: Noget du ønsker du var bedre til?
- Generelt at have en mere positiv indstilling til mig selv.
10: Hvis vi skulle mødes, hvad skulle vi så lave?
- Tage på café, tror jeg. Vi minder meget om hinanden, og jeg tror vi kunne have det enormt hyggeligt sammen. 
11: Hvad er den fedeste oplevelse du har haft med din blog?
- Nu har jeg ikke rigtig haft nogle oplevelser med min blog, men jeg er rigtig glad for den støtte jeg har fået fra læserne, og elsker at snakke med dem privat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)