lørdag den 30. maj 2015

Snart begynder et nyt stadie i mit liv.

Som overskriften antyder sker der snart noget nyt i mit liv. 
Jeg var i tirsdags til møde med min jobsagsbehandler inde på kommunen. Det er kun anden gang jeg møder hende, men allerede nu, har hun givet et bedre indtryk, end alle de andre sagsbehandlere jeg har haft, igennem de sidste mange år.

De fleste af jer ved at jeg har kæmpet med angst, depression osv. igennem de sidste 4-5 års tid, og jeg har derfor også gået sygemeldt. Min gamle sagsbehandler havde enormt travlt med at prøve at få mig ud til alt muligt, hvor min nye sagsbehandler faktisk lytter til hvad det er jeg siger, OG stopper mig, hvis hun synes jeg tager munden for fuld! 


På det her møde, blev vi ret hurtige enige om, at jeg ikke gider gå hjemme mere, og hun også synes det var på tide at vi finder ud af hvad der skal ske med mit liv. Vi fik snakket frem og tilbage, og endte ud i at det bedste ville være arbejdsprøvning, både for at finde ud af hvor meget jeg kan arbejde, men også hvad mine stærke og svage sider er. Om det er uddannelse vi skal satse på, eller om det er ud i en form af et job. Hun ville henvise mig til Arbejdsmarkedscenter Syd, fordi det er der hvor det kreaktive værksted er, jeg er rimelig sikker på, at hvis det her var kommet op med min gamle sagsbehandler, ville hun have smidt mig på Nord, fordi det er tættest på.

Nå, men selvom hun sagde at hun ville gøre det med et samme vi gik, havde jeg ingen forventninger om at høre fra hende den næste uge - 14 dage. Derfor blev jeg også vildt positivt overrasket, da der 1 time og et minut senere, lå en mail fra hende! Hun havde kontaktet Arbejdsmarkedscenter Syd, og ville fortælle mig, at der var en ventetid på op til 4 uger. Det er altså en sagsbehandler, der tager sine borgere seriøst! 

Jeg indrømmer gerne, at jeg er mega nervøs, både for at skulle i gang igen, fremmede mennesker, og også mht hvor lidt/meget jeg kan, jeg vil jo gerne! Men også fordi at Arbejdsmarkedscenter Syd (gud hvor er det langt at skrive!) ligger i Viby, som i tæt på hvor min mor boede, og begik selvmord. 

Jeg skal selvfølgelig nok opdatere her inde, hvordan det kommer til at gå.

6 kommentarer:

 1. Er sikker på det nok skal blive en god oplevelse. Husk de andre der er der også kommer med forskelligt i bagagen og selv har været den nye,.

  SvarSlet
 2. Uhh, hvor er det altså spændende. Jeg er rigtig glad på dine vegne! Det skal nok blive godt tror jeg!

  Kisses, www.ahmfashion.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, hvor er du sød! Jeg håber du har ret :)

   Slet
 3. Jeg er sikker på det bliver godt. Husk dem du møder har også forskellgt med i bagagen, men har det tilfælles at de alle har været den nye og nervøse på holdet.
  Pøj pøj med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du selvfølgelig ret i! :) tusind tak

   Slet
 4. Dejligt at du har fået en god sagsbehandler :D

  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)