søndag den 21. juli 2013

Spørgsmål og svar!

Hej alle sammen. 

Her kommer svarene på de spørgsmål i har stilt mig.


Hvem er dine ynglings bloggere?

Jeg har brugt et par dage på at tænke over den her, og der er et par stykker jeg gerne vil nævne. :) (OBS: Rækkefølgen har INGEN betydning)

1. Mias blog,
 2. Heidis blog,
3. Anne Cathrines blog,
4. Nannas blog
5. Mies blog
6. Amandasblog

Hvilke er dine ynglings serier? ( Tv-serier.)

Jeg har et par serier jeg elsker, og som jeg kan se igen og igen. 
Jeg har alle 9 sæsoner af One Three Hill og jeg ELSKER dem, Jeg tror det var en af de første serier jeg blev rigtig bidt af, og jeg er rigtig ked af at den er ved vejs ende.

Jeg er også helt vild med Gossip Girl, jeg har dog ikke set alle sæsonerne, men både bøgerne og de sæsoner jeg har set har fanget mig, og jeg ved at jeg bliver helt ind til det sidste afsnit af denne serie også. 

Sidst men ikke mindst er jeg også blevet helt afhængig af Pretty Little Liars, jeg har kun sæson 1 på dvd, men heldigvis kan man se det på nettet. Jeg er i gang med at gense sæson 1, for at friske min hukommelse op, før jeg starter på sæson 2, da det er rigtig lang tid siden at jeg så den første gang, men indtil videre er jeg fanget og sluger hvert afsnit råt. :)

Hvilke serier er dine yndlings? Fortæl mig det i kommentarerne! 

Du skrev et indlæg om du læste bogen "Stemmer fra en anden verden." Er du færdig med den? Hvis du er, hvad synes du så om den(:?

Ja jeg er blevet færdig med den, og har overvejet at lave et review, men jeg ved ikke om folk ville være interesseret i det. Jeg synes bogen alt i alt er fantastisk spændende, og jeg er dybt fasineret af det arbejde hun laver, men grunden til at jeg lånte bogen, var netop fordi min mor lige havde begået selvmord, og kapitel 3 handlede om folk der havde begået selvmord, lige på den front synes jeg bestemt IKKE at jeg fik noget ud af bogen. Men jeg skal bestemt også læse hendes anden bog.

Hvad er dit favorit dyr? Hund, kat, marsvin osv.

Jeg har altid været meget glad for både hunde og katte, men aldrig haft hund. Da vi var lille havde vi en kat, men vi flyttede et sted hen hvor vi ikke måtte have husdyr, så jeg besluttede mig for at når jeg flyttede hjemmefra ville jeg have en hund. Det blev ikke til noget, da jeg kom til at bo over en time i bus fra min skole, og som det B-menneske jeg er, ville jeg ikke have tid og overskud til at lufte hunden om morgenen, og jeg ville først komme sent hjem. Derfor fik jeg min kat Mini i stedet for, og her 5 år efter mener jeg stadig at det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, men hvis/når jeg engang flytter i hus/rækkehus, vil jeg rigtig gerne både have hund og kat. 

Hvad er dit yndlings dyr, hvorfor? 

Jeg fik også en del spørgsmål fra Mia fra www.blogaboutmia.com.

Yndlings film?

Lige pt. har jeg ikke en yndlings film, da jeg er mere til serier at the moment, men hvis jeg skal vælge en all time favorit, bliver det Bølle bob - Ja jeg ved det - men jeg elsker den film, og jeg er ikke bange for at indrømme det, her 12 år (?) efter den udkom, ser jeg den stadig med jævne mellemrum.  

Hvad er din yndlings film?

Yndlings mad?

Af dansk mad elsker jeg medister med kartofler og brun sovs, og min mors frikadeller. Men ellers er jeg stor fan af stærk og meget krydret mad. 

Yndlings slik?

Jeg er en sucker for chokolade, chips og is, selvfølgelig kan jeg godt spise andet, men når jeg skal hygge mig er det 9 ud af 10 gange med en af de 3 ting :)

Yndlings make-up?

Jeg elsker min mascara så højt at jeg faktisk har 3 liggende af den. Min eyeliner fra ELF er jeg også super glad for, kvaliteten er SÅ god og den koster ingenting, og så har jeg en 3 i en øjenskygge, som jeg heller ikke går nogen steder uden. 

Yndlings farve?

Min yndlings farve er lyserød, den der baby lyserøde/candyfloss lyserøde, jeg elsker den farve, men generalt lyserøde og pinke nuancer finder du meget af i mit hjem og i mit skab. 


Hvad vil du gerne uddannelsesmæssigt i fremtiden?


Jeg har 3 drømme om uddannelse, den mest sandsynlige er at jeg kommer til at arbejde indenfor salg, højest sandsynligt i en butik, jeg har dog også en drøm om at blive pædagog, men hvis jeg vandt i lotto ville jeg helt klart uddanne mig som stylist. 

Vil du gerne have børn? Hvor mange?

Ja jeg vil gerne have børn, gerne mere end 2, og mindre end et fodbold hold :p Jeg har allerede navne til en 8-9 stykker, så måske de skal have dobbelt navne i stedet for. :) 

Det bedste du ved?

Min fantastiske, drillesyge, kælene kat Mini. Cola, at sove længe, min seng, veninder, shopping, skønhedsprodukter, at læse, gode film/serier og musik. 


Det værste du ved?
Savnet til min mor! Uærlige folk, folk der lyver, folk der ikke holder hvad de lover, edderkopper og slanger, Skænderier og uvenskaber, myggestik, tandlæger og cola uden brus (lol)


Er der mere du vil vide, vil du svare på mine spørgsmål, eller har du bare en kommentar til det jeg skriver. Ris/ros så smid en kommentar til indlæget, det vil gøre mig glad! 

Mette

5 kommentarer:

 1. Hvor det dog varmede at se, jeg var en af dine ynglings blogge(:

  Min ynglings serie er Crossing Jordan.
  Det er en krimi, og den er bare så god(:

  Mine ynglings dyr er hunde og katte(:
  Katte og hunde har altid stået mit hjerte nær(:

  Jeg kan godt forstå, at du ikke fik noget ud af bogen af det, du havde forventet. Det er ikke så langt det indlæg om selvmord.
  Men jeg ville elske at læse et indlæg med din mening(:
  Hun har faktisk lavet 2 andre bøger.
  En nr. 1 og en nr. 3(:

  Min ynglings film er Nynne og Schindlers list.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er super dejligt at der er andre end mig der skriver blogge der også er personlige og ikke kun handler om make-up og skønhed, og så minder du mig om en veninde jeg engang havde, jeg tror det er derfor jeg er så glad for din blog. hehe :)

   Nå men så er der 2 andre bøger jeg akal have læst, jeg synes hendes job og ævne er super spændende, og hvis jeg havde læst bogen uden at forvente noget til selvmords kapitlet så havde jeg bestemt heller ikke en finder at sætte på det. Jeg skal bare lige have lavet et lånerkort, for jeg plejede at bruge min mors, og jeg glemmer det altid når jeg går forbi biblioteket (jeg er ved at læse min søsters kattebøger på 10000 sider lige nu :p)

   Slet
  2. Ej hvor sjovt, at jeg minder om en af dine tidligere veninder(:

   Det var godt nok mange sider, den var på. Jeg har læst en kattebog på mellem 300-500 sider, hvor siderne var i størrelse A4 papir, så der var meget på hver side. Men jeg nød at læse bogen, da det var om katte(:
   Men der synes jeg, der var mange sider(:

   Slet
 2. Tak fordi jeg er en af dine yndlings bloggere <3

  Jeg har en masse yndlings serier: CSI, Krøniken, Matador, Huset på Christianshavn, 7th Heaven, Beverly Hills, Pretty Little Liars, Criminal Minds. Ja - Jeg kunne blive ved :-)
  Ehm, yndlings film? Monster, Grease 2, Once Were Warriors, Sleepers, The Holiday. Der er også mange yndlings i blandt, så jeg kunne blive ved ;-)
  Yndlings dyr er både hund og kat - Menneskets bedste ven <3

  SvarSlet
 3. Hej jeg har en giveaway kørende på min blog
  håber du har lyst til at deltage

  - http://janelindenberg.blogspot.dk/2013/07/giveaway-no-1.html

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)