lørdag den 17. august 2013

Det går bedre

Som mange af jer ved så døde min mor for lidt over to måneder siden, og jeg har været rigtig ked af det siden. Jeg kunne ikke ophold mig i min lejlighed, da jeg boede der sammen med min mor, og jeg fik det psykisk og fysisk dårligt af at være der, så to dage efter min mor døde flyttede jeg hjem til en veninde og hendes familie. Det gik fint i starten, men de sidste to uger, har jeg gået og været i dårligt humør mere eller mindre hele tiden, og været virkelig ked af det.

I fredags endte jeg så med at tage på weekend hos min mors kollega (og veninde) og det var så meningen jeg skulle tilbage til min veninde i mandags, men jeg brød fuldstændig sammen, og jeg fik lov til at flytte ind hos min mors kollega, indtil jeg har et nyt sted at bo. 

Den sidste uge føler jeg selv jeg har været i bedre humør, jeg har ikke grædt så meget, slapper mere af og føler jeg kan være mig selv, og det bedste af det hele er at min kat også har fået det bedre. Da vi boede hos min veninde, boede vi nemlig på et lille værelse, da hun har andre katte og Mini ikke skulle lukkes sammen med dem, men nu har hun 86 kvm at fjolle rundt på, og hun har indtaget sit nye midlertidige hjem med høj haleføring! 

(det varmer mit hjerte at se hende glad og fjollet igen <3) 


Udover det så har jeg også fået mere energi til bloggen, og har flere planer til hvad de skal ske de næste par uger. Desuden så er jeg kun et follow fra 30 på bloglovin og har nu over 2000 views på min blog - TAK alle sammen! 

Husk at deltage i min Give Away om to par øreringe fra Den lilla appelsin. 

// følg mig på facebook eller bloglovin // smid gerne en kommentar // 

- Mette

3 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at høre, at dig og din kat fik lov til at bo ved din mors kollega(:
  Og hvor er det bare et dejligt billede af din kat(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde et gavekort til Jensens Bøfhus(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/08/give-away-nr-43.html

  SvarSlet
 2. Hvor må det dog være hårdt. Kan slet ikke sætte mig ind i hvilken forfærdelig følelse du må have...
  Har en konkurrence kørende på min blog, måske du har lyst til at tjekke den ud?

  http://katarina-livetifolgekatarina.blogspot.dk/2013/08/vind-200-kr-til-miintodk.html

  Mange hilsner Katarina

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke ord nok til at ændre din sorg. Det skal jeg heller ikke, da det er en proces du skal i gennem. Den tager den tid den tar', og er så vigtig at komme godt i gennem, for at komme hel ud på den anden side og komme godt videre. - Du vil altid savne, men sorgen vil med tiden blive lettere at bære. Det at man kan få lov at sætte ord på, få lov at udtrykke sig og vise sine følelser betyder så meget, og er en vigtig proces i sorgbearbejdelsen. - Et menneske som man har elsket og som har haft en stor betydning i ens liv, vil man aldrig glemme. Man vil altid elske, mindes og savne, fordi det er et menneske man gerne ville ha' delt meget mere med. - Find din stjerne på himlen, send dertil en tanke, et kærligt blik, eller sæt dig hvor du kan være alene og del/øs ud af det der fylder her og nu... - Det har hjulpet mig, og jeg gør det stadig. Jeg lever med savnet og sorgen, men er ikke længere tynget som før. - Der var så meget jeg gerne ville ha' delt med min dejlige far. Det gør jeg så i stedet på denne måde, og minderne om mange gode år bærer jeg i mit hjerte. Æret være din mors minde. - Knuz og Kram til dig // Tina <3

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)