fredag den 6. september 2013

Jeg vil gerne sige undskyld.

Hej alle sammen

Jeg vil gerne sige undskyld til jer og mine sponsorere, fordi jeg føler at jeg svigter jer, og ikke mindst bloggen for tiden, og det giver mig rigtig dårlig samvittighed.

Jeg har den sidste uges tid været rigtig langt nede i et sort hul, jeg føler at jeg er røget 10 skridt tilbage i min sorg og det går altså udover bloggen, hvilket gør mig ked af det! Jeg er kommet ind i en periode - igen - hvor jeg slet ikke kan forstå min mor er væk, og hun kommer sikkert hjem lige om lidt, og har fået det bedre, men hun kommer bare ikke, og det gør lige ondt hver gang jeg skal indse det igen, men min psykolog siger at det er ganske normalt, og at sådan nogle perioder vil jeg komme til at opleve mange gange.

Men fordi jeg har været så ked af det mht min mor er det gået ud over bloggen, fordi jeg ikke har overskud til at sidde og tænke over hvordan jeg skriver indlæggende på den bedst mulige måde, så jeg også vil være tilfreds med dem senere. For det er ikke fordi jeg føler at jeg mangler ting at skrive om - SLET IKKE! Jeg har desværre en hel del indlæg der venter på at blive skrevet, hvor jeg mangler enten at få taget billeder, skrevet teksten eller simpelthen bare har skubbet det i baggrunden, fordi jeg ikke havde overskud til det. Så til jer læsere: Det er ikke fordi jeg ikke vil skrive indlæg til jer, eller mangler noget at skrive om, men så længe jeg er helt nede i kulkælderen har jeg svært ved at formulere mig ordentligt. Og til mine sponsorere, jeres indlæg skal nok komme, og tak for jeres tålmodighed.

Jeg er desuden også en hel del bagud med læsning på bloglovin, som jeg også prøver at indhente.

Please bær over med mig, jeg skal nok vende stærkt tilbage igen, i promise.

- Mette

4 kommentarer:

 1. Be strong <3
  Så det så svært at komme i gennem og du skal selvfølgelig tage dig alt den tid du har brug for.
  Positive tankertil dig her fra (:

  SvarSlet
 2. Det her indlægs formulering er der i hvert fald ikke noget som helst i vejen med :-) Pas på dig selv og plej dig selv, og så må "vi andre" komme i anden række.

  SvarSlet
 3. Jeg synes overhovedet ikke du skal undskylde.
  Du skal kun blogge når du har lyst til det. Det at blogge er jo noget vi gør fordi vi kan li det, og at du ikke har overskud til det er helt fair. Så jeg synes du skal glemme alt om bloggen for en tid, så du ikke har den hængende over hovedet også, for det lyder som om du har rigeligt at tænke på.
  Der er et ordsprog som hedder: "Den bedste vej ud af sorgen, er igennem den". Så tillad dig selv at være ked af det og græd alt det du vil.
  Godt du får hjælp til det, og så håber jeg du snart får det lidt bedre. I mellemtiden, løbe bloggen og dine læsere, jo ingen vegne :)

  SvarSlet
 4. Det er fint at du sætter ord, så der lige vides, hvorfor her er lidt stille. Men du skal ikke undskylde, da du jo intet har gjort galt. Du er blot lidt stille lige nu, og det er fordi du gør det bedste du kan. Nemlig at passe på dig selv, og vælge det til og fra som pt passer ind i dit liv og i den proces du er i gang med... - Åhhh, jeg føler med dig, og jeg kan huske hvordan det er. Det gør ondt, og det er hårdt. Men det er som din psykolog siger helt normalt, og en del af sorgprocessen og bearbejdelsen. - Men det er godt du kan sætte ord på. Der kan aldrig snakkes eller skrives for meget herom, når behovet herfor er til stede, da det hjælper rigtig meget, og er en vigtig del. - Sender sig varme tanker og et varm kram. - Pas godt på dig selv, mærk efter hvad du kan og ikke kan lige nu, så ikke det du vælger med tanke på at behage andre, blot blir' en byrde og en stressfaktor. - Vi skal nok blive, for du er her, og du vil komme stærkt igen. Men dette skal ha' den tid det tager. // Knuz Tina

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)