tirsdag den 22. oktober 2013

En masse nyheder :)

Jeg har jo som en del af jer ved været dybt afhængig af min mor de sidste 3 år, pga min deperession og angst, og har derfor heller ikke lært at klare mig selv/leve alene. Nu har jeg de sidste 3 uger haft bostøtter på 2-3 gange om ugen, som skal hjælpe mig med alle basis tingene (lære at tage bus igen, få styr på økonomi, handle ind, gøre rent osv) 

I dag har jeg så været nede ved retshjælpen i Århus med den ene af mine bostøtter, og forventede at jeg ville komme ind og snakke med en ældre mand i jakkesæt, men i stedet kom der en FLOT!! (haha :D) fyr på omkring min egen alder. Hold kæft det var pinligt, Nå men jeg fik ros for at jeg faktisk har mere eller mindre styr på hvad jeg skylder hvor osv, og så ville de kontakte mig igen indenfor 14 dage.  Hvor bliver det skønt at få styr på sin økonomi! 


Har så også i dag fået brev om at jeg mister min kontanthjælp fordi jeg arver efter min mor, og skal leve af de penge i x antal måneder, synes det er fedt nok at slippe for at være på kontanthjælp, men de måtte godt lige vente med at tage pengene indtil arven var kommet, og der kan gå op til 3 måneder *suk* 

Tidligere i dag bankede naboen på og spurgte om jeg ville med ud og gå sammen med deres hund, og vupti så havde jeg gået 2 kilometer, uden pauser og uden brok - det er godt nok mange kilo siden jeg har gjort det! 

Jeg har btw. fået købt en masse ting her på det sidste som jeg også skal have smidt på bloggen..

OG så kommer der endnu en selv-sponsoreret konkurrence når jeg kommer op på 100 follows på bloglovin.

Hvordan har I det? Har i nogle ønsker til hvad der skal ske på bloggen i fremtiden? 

- Mette


1 kommentar:

  1. Det lyder da underligt, at de bare tager kontanthjælpen inden arven er kommet:/
    Men forstår godt, det bliver rart at komme af kontanthjælpen(:
    Jeg er selv på kontanthjælp.

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)