fredag den 18. oktober 2013

Ønskeliste del 1

Først vil jeg starte med at sige tusind millioner tak til alle jer dejlige piger der har valgt at deltage i min Aussie konkurrence, for at dele min blog og for at like min facebook og follow min bloglovin, jeg er så overvældet at jeg sad med tårer i øjnene da jeg så jeg havde fået over 35 kommentarerer og små 10 nye følgere på bloglovin. TAK! Jeg håber i vil kun lide bloggen, og bliver hængende også efter vinderen af Aussie lækkerierne er fundet! :) 

Jeg har fødselsdag om under en måned - præcis d. 14. november og har flere ønsker som jeg vil dele med jer her på bloggen. 


(HTC ONE - IPHONE 5 - SAMSUNG GALAXY S4)

Et at mine største ønsker er en telefon MEN! Jeg har ikke særlig store hænder, og synes at dem der designer telefonerne glemmer at tænke på os med små hænder der ikke kan/vil rende rundt med en halv tablet i lommen. Jeg har faktisk rigtig svært ved at finde en telefon jeg føler mig tilfreds med, for indtil i dag har jeg været stor fan af android og ikke kigget iPhones vej, men er det den vej jeg skal gå nu? Jeg ved det ikke! 

Hvilken telefon har du, og ville du anbefale den?


5 kommentarer:

 1. Vil klart anbefale en iphone! Jeg har en iphone 4, som jeg har haft i 3 år snart, og jeg har altid været tilfreds med den. Jeg har også små hænder, og elsker størrelsen på apples mobiler. Så vil klart anbefale dig at købe en iphone 5, de er både flotte og lækre!

  SvarSlet
 2. Jeg ville nok ikke anbefale en iPhone. Min far er vagt i bl.a. Elgiganten, hvor de har fortalt, at de meget ofte får sendt iPhone (specielt iPhone 5) ind til reperation for de underligste ting, f.eks. ingen lyd eller at den simpelthen bare er gået i sort. Og jeg går i klasse med en pige, som har fået sin iPhone repereret 3 gange inden for denne måned! Måske behandler hun den bare ikke godt, hvem ved, men de "profesionelle" siger hvertfald, at den ikke fungerer, som den burde gøre, men kun er et brand.

  Jeg har selv en Huawei, som jeg har været super glad for. Jeg købte den for lige under 2000 kr. i 2012, og den har fungeret super godt, selvom jeg taber den flere gange dagligt (...). Har aldrig flækket skærmen eller noget andet, har dog et par ridser på bagsiden og så genstarter den indimellem, hvis jeg taber den, men ellers fungerer alt, når jeg har taget i betragtning, hvor tit jeg taber den ;-)
  LG's nye telefoner skulle også være sindssygt gode! Har ihvertfald en LG på min ønskeliste eller den nye HTC One.

  Håber det kunne hjælpe! Men jeg har selvfølgelig aldrig haft en iPhone og mange er da glade for dem. Der er bare nogle fejl derpå, som simpelthen ikke burde være der til den pris og det brand, de kommer med.

  SvarSlet
 3. Ej, har lige opdaget, at jeg slet ikke fulgte din blog længere.
  Jeg må åbenbart have slettet dig ved en fejltagelse.
  Men jeg følger dig nu igen(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg fik en Iphone5 med fabriksfejl.
  Jeg havde den i en uge.... Den kunne dårligt holde strøm..
  Jeg var MEGET skuffet, MEN!!!!
  jeg fik bare en ny, og den fungerer altså!!
  Jeg har skiftet fra Samsung til Iphone og omvendt mange gange,
  og kan se fordele og ulemper ved begge..
  Så ja :) Tag hvilken du føler for!! :D

  Synes det er rigtigt svært.. men synes
  altså Iphones design er flottere...

  SvarSlet
 5. Jeg elsker min iPhone og kunne ikke drømme om at skifte til Android.
  Jeg har en ekskæreste, der har haft samsung, så skiftede han til iPhone 4s - han var utilfreds og skiftede tilbage til samsung.. Den var så fuld af fejl og siden har han aldrig haft samsung igen.. Han har iPhone 5 nu.
  Jeg har selv haft iPhone 3GS, 4 og har nu 5'eren. Og jeg bliver ved æblet ;)
  Men der er mange meninger, omkring smartphones.. Alle har dårlige oplevelser med alting, og det er somregel kun de dårlige oplevelser man fortæller om ;) Det gode ved appel er, at hvis du taber den, der er fejl osv. så bliver den ikke repareret men du får en "ny" ;)

  Men det skal være op til dig, du skal nok ikke bare "følge strømmen" hvis du skal bruge mange penge på en mobil.. Jeg er dog ovenud lykkelig for min iPhone ;)

  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)