onsdag den 9. oktober 2013

Smyksak øreringe - review

Tilbage i juni stiftede jeg første gang bekendtskab med Smyksak og Charlotte som står bag disse flotte øreringe (og nu også fingerringe og halskæder!) 
Det var også Charlotte som sponsorerede min første give away her på bloggen, og den gang sendte hun også 3 par til mig, som jeg kunne lave review på. Jeg ved godt at juni er meget lang tid siden, men der er sket så meget de sidste 4 måneder, og det er Charlotte fuldstændig indforstået med, men nu har jeg tiden, øreringene og overskudet, så nu kommer min ærlige mening om Smyksak.
 
Som i kan se er min yndlingsfarve lyserød/pink lol. Dengang fandtes der kun de her 3 modeller, i dag laver hun også blomster. :) 

Da jeg så Smyksaks facebook side første gang, faldt jeg for de søde designs, de billige priser og det store farve valg. Men udover det er der et kæmpe plus mere, øreringene er 100% nikkelfri! Jeg lider ikke selv af nikkel allergi, men har en veninde som slår ud med det samme, men smyksak kan hun have i 24 timer i døgnet uden at reagere. 

Og for at det ikke skal være løgn så er øreringene faktisk endnu flottere i virkeligheden, de er behagelige at have på og er generalt bare en super sød accesoris 

Hvis du ikke kender til Smyksak i forvejen kan du gå ind på hendes facebook side og se alle de flotte smykker hun laver.

Ejer du et par smyksak øreringe, eller drømmer du om at få et par?
Jeg ved i hvert tilfælde at jeg ikke har brugt de sidste penge hos Charlotte! 

- Mette

1 kommentar:

  1. Det er nogle smukke øreringe. Jeg kan helt bestemt også lide Smyksak's smykker :)
    God søndag!
    Mvh. Mizzepii.dk

    SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)