lørdag den 21. december 2013

Første jul uden mor.

Jeg håber ikke at i lige nu sidder og tænker "åh nej, ENDNU et indlæg om hendes mor" men jeg bliver nødt til det for det fylder rigtig meget i min hverdag, især lige pt. 

Som mine kære faste læsere nok har lagt mærke til var det ellers begyndt at gå bedre med at blogge, der kom flere indlæg, og de kom oftere, men så gik jeg lidt i stå. Udover at vi har haft mega julestress på den sidste uge - 1½, er det også fordi det er min første december, min første jul uden min mor. Og sidste lørdag, d. 14. december, var det et halvt år siden min mor gik bort.
Udover at jeg savner min mor enormt meget, er julen også en tid som jeg forbinder rigtig meget med min mormor. Vi har i det meste af min barndom, og mine teenage år holdt jul hos min mormor, og alle mine juletraditioner minder mig mere eller mindre, både om min mor og min mormor. D. 31. januar er det 5 år siden min mormor døde, og jeg savner hende rigtig meget. Desværre boede min mormor på Sjælland, og ville på De Ukendtes, så jeg kan ikke tage hen og besøge hendes grav, som jeg kan med min mors.


(Dekorationen er lavet til min mors gravsted på halv års dagen) 

I år skal jeg, for første gang i hele mit liv, ikke fejre jul med et eneste familie medlem, min mor og mormor holder jul i himlen, jeg snakker ikke med min far og min søster, og min storebror har andre planer.

Heldigvis er hende jeg bor hos(Birgit) og hendes familie, så fantastiske at tage mig under deres vinger og lade mig fejre jul med dem. Og selvom det bliver en super svær dag og aften, er der ikke nogen (levende) personer jeg hellere ville holde den med. 

Tak fordi i bliver ved med at følge bloggen, selvom jeg har mine perioder hvor jeg er stille. Det betyder rigtig meget for mig, tak for jeres søde ord, tanker og støtte. 

Og så et lille juleønske: Hvis jeg kunne komme op på 100 følgere via. bloglovin inden det nye år slår ind d. 31, (jeg er på 94 nu) så lover jeg en lille overraskelse til jer!

Jeg prøver at blogge lidt mere, men jeg kan desværre ikke love hvor aktiv jeg er her over julen. Men jeg har nogle super flotte billeder, jeg gerne vil dele med jer hvis i er interesseret. Birgit og jeg var nemlig ude i Hinnerup for en uge siden, hvor der er en hel gade der konkurrere i julepynt - ligesom i America. Er det noget i har lyst til at se? 

- Mette

http://www.bloglovin.com/blog/8642789/its-all-about-me-and-my-life

7 kommentarer:

 1. Det gør mig ondt at høre med din mor, selv er det anden jul uden min far, som desværre også døde i en alt for ung alder.
  Ønsker dig en glædelig jul.

  Mvh helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg ked af at høre Helena. :( Gør det ligeså ondt når det er 2. jul? Håber du får en god dag og aften trods alt.

   Knus

   Slet
 2. Er sikker på du klare julen super godt - du har klaret dig igennem så flot indtil videre :-) Og ja - vis endelig indlæg.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ikke have klaret det uden dig <3 tak fordi du er den du er. <3

   Slet
 3. Ja, det vil jeg meget gerne se(:

  SvarSlet
 4. Og jeg tænker ikke "Åh nej sådan et indlæg igen."
  Jeg synes, det er flot, at du vil dele sådan indlæg med os.
  Jeg forstår godt, at det bliver en hård dag for dig. Men jeg er glad for at høre, at du skal holde jul ved hende du bor ved og sin familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi, hvor er du sød! <3

   Slet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)