fredag den 14. februar 2014

Nedtur, håndværkere, Sjælland og Valentine's day.

Jeg ved at jeg har været meget stille på det sidste, der sker rigtig meget og så alligevel ingenting og mit overskud er helt i bund. Jeg vil dog takke jer alle sammen - hver og én, for at blive hos mig, selvom bloggen er mere stille end aktiv! 

Sidst jeg skrev var jeg inde i en dårlig periode, det er jeg sådan set stadig - desværre, men lidt lyspunkter er der nu alligevel. Dog ikke på kærligheds fronten. Men, for ca 1½ uge siden var jeg til læge og fik taget blodprøver pga mistanke om PCO, svarene kom i går, og det ser umiddelbart ikke ud som om jeg har PCO, men der er nogle tal der er lidt for høje, og nogle der er lidt for lave, så jeg skal have taget nye blodprøver igen om et par uger, og håber at alt ser okay ud der! 

Mandag kom der håndværkere, vi har simpelthen det usundeste inde klima, fordi folkene der lavede de her huse skulle spare penge og derfor ikke har isoleret godt nok, flere af dem der bor her har fået astma, og det besluttede boligforeningen så at der skulle gøres noget ved, så vi har fået lavet kæmpe ventilations anlæg på loftet og div. udsugnings poster i alle rum, og skal så i næste måned have nye vinduer. Her er virkelig død koldt og det trækker ind, så slemt at man kan mærke STOR forskel på at man "bare" ruller gardinerne for.

Mandag eftermiddag tog jeg så til Slagelse, over til min bedste veninde, dels fordi jeg savner hende, men også fordi min angst og håndværkere fra 7 til 17 hver dag ikke er jordens bedste kombi. Vi har haft nogle fantastisk sjove dage, og der kommer et indlæg på bloggen om det senere!

Til slut, så er det jo valentines day i dag, og eftersom M og jeg ikke er på talefod må jeg finde mig nogle andre fyre. Valget faldt på disse: 


Hvem er din/dine Valentines date(s) i dag? :)

<3 Mette

http://www.bloglovin.com/blog/8642789/mettes-universe

4 kommentarer:

 1. Uhhh!!! Det er nogle dejlige fyre, du har valgt at tage på "date" med ;)
  Du må lige vende tilbage om det er en god dvd. Kan være jeg skal få skaffet mig den dvd også! :D <3
  Happy Valentine's day! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fantastisk Mie, jeg fortryder jeg ikke købte den noget før. Virkelig, du får både grint og grædt. KØB DEN!!! :D <3

   Knus <3

   Slet
 2. Havde du en god date med de søde drenge? :-D Jeg fejre ikke valentinsdag, så jeg lavede ikke noget romantisk udover det sædvanlige :b <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man have en dårlig date med dem? :P
   Nej men nu havde du jo også 6½ års dag med kæresten, så lidt ekstra må der da have været? :D

   Slet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)