torsdag den 13. november 2014

Is it true love?

Der sker så meget i mit liv lige nu, at jeg kan blive helt rundtosset af at tænke på det. Der skal ikke meget til at fylde mig op, hverken mentalt eller socialt, men hold da kæft hvor er jeg bare gået "mættet" i seng mange gange, den sidste halvanden uge.

 Mine to yndlinger <3

I Forhold til de fleste andre på min alder, har jeg ikke været i særlig mange længervarende forhold, faktisk bliver jeg nødt til at indrømme, at som 24 årige (næsten 25 år) er mit længste forhold til dato 3½ måned. Nu har jeg i en del år, holdt mig fra det der kærlighedspjat, både for at finde mig selv, men også fordi jeg simpelthen har haft det for dårligt, til at lukke andre helt tæt på.

Hvis I følger bloggen, ved I at jeg tilbage i august skrev et indlæg om kærlighed. Heikel er bare alt det, ingen andre fyre har været for mig før. Efter 3 måneder overrasker han mig stadigvæk næsten dagligt. Han giver mig 1000 sommerfugle i maven, og kan blive ved med at få mig til at falde mere og mere for ham. Alt er ikke rosenrødt, det er det vel sjældent. Efter at have skændtes konstant i næsten 2 uger, havde vi forrige mandag det største skænderi til dato. Jeg var helt ude af den, og tog en personale under armen, og var ude og gå, stor tudende, i over en time. Heldigvis løste alting sig, og siden den dag har alt været godt igen.

Før Heikel følte jeg mig aldrig tryg i et forhold, jeg havde aldrig stolt 100% på en fyr før, og altid følt at jeg gav 20% mere end jeg fik igen. Det er enormt mærkeligt at føle at man får ligeså meget respekt, kærlighed og tryghed tilbage som man giver, og uden at lyve så er Heikel den første fyr, der har formået at give mig de følelser. Selv efter 3 måneder er jeg stadig nyforelsket i ham, får sommerfugle i maven når han smiler til mig, og hold da kæft hvor kan den mand få mit hjerte til at banke med 100 km i timen.

I lørdags var det vores 3 mdrs dag, og hans mor skulle komme til Danmark. Jeg har gået i flere uge og været død nervøs for at skulle møde min svigermor, men Heikel fik mig overtalt til at tage med i lufthavnen for at hente hende. Jeg rystede var svimmel og havde mest af alt lyst til at løbe skrigende væk, men alle mine tanker og min frygt blev gjort til skamme, da svigermor træder ud i ankomst hallen, og giver mig et stort knus. Hun er simpelthen fantastisk, og der er ingen tvivl om hvor Heikel har sin personlighed fra. 

Og ikke nok med at hun tager imod mig med åbne arme, så under 24 timer efter hun har mødt mig, var hun ude og købe fødselsdagsgave til mig, sammen med Heikel, og hun har også købt en gave til mig, I'm like whaaaat!

For de nysgerrige, så bliver jeg 25 år, i morgen d. 14. november. :)

<3 Mette

2 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et fantastisk indlæg og hvor er det skønt at du har fundet en som er så sød.. Det er rigtig at alt ikke altid er rosen rødt, men hvis man kan komme igennem de svære ting sammen, bliver man hele tiden stærkere.

  Jeg havde en veninde som fyldte 30, inden hun havde et længere varende forhold og hun sagde altid. Vi øver os bare i at være kærester. De øvede sig i næsten 1 år inden de rigtig turde indrømme at de var kærester. Hun nåede at være sammen med sit livs kærlighed i noget år inden hun gik bort. Så mit råd er, øv dig.. jo flere ting i kommer igennem sammen, jo mere lære i begge om hinanden og jo mere forelsker man sig også.. Og det er jo bestemt et plus med en sød svigermor...

  Til sidst vil jeg sige Tillykke med dagen.
  Håber du får en rigtig skøn dag og at du bliver forkælet..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Dejligt at mødet var en succes - og gaver er aldrig værst at få ;)

  - Anne

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)