søndag den 7. juli 2013

Blog Udfordring DAG 3!

Hej alle sammen.

Til at starte med vil jeg gerne sige: Undskyld at jeg har været så stille de sidste mange dage, men jeg har været i mentalt underskud og har brugt alt min tid på at koble fra og prøve at samle energi igen. Det går ikke særlig godt, men jeg har det bedre.

Der er flere der har spurgt efter min give away, bare rolig, den kommer! Jeg bor pt ikke i min egen lejlighed og kan ikke selv tage der ud, så jeg er afhængig af at andre vil tage der ud og tømme postkassen for mig, men den bliver tømt i morgen og så skulle min give away gerne komme op! 


Jeg er nået til dag 3 i min blog udfordring, og dagens emne er: Noget eller nogen du savner.


Nogen jeg savner: Min mor og min mormor som begge to sidder oppe i himlen og kigger ned på mig, der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dem og ville ønske jeg kunne se og snakke med dem igen. Og min bedste veninde som pt er i Tyrkiet med sin mor og datter, jeg glæder mig så meget til hun kommer hjem! 

Noget jeg savner: Min egen seng! Jeg låner en enmands madras her hvor jeg bor, og jeg savner virkelig min dobbeltseng. Min egen bruser, og poolen nede i Alanya! 

Er der noget eller nogen du savner, hvis ja hvad? Er i spændte på give awayen? Husk at følge mig på bloglovin og/eller facebook så du får en besked om hvornår den starter. 

Mette

1 kommentar:

  1. Åh øv, jeg håber snart du kommer ovenpå igen.:-(

    Knus <3
    www.rikkesunds.dk / jeg har en konkurrence igang, om noget fint og personligt til hjemmets vægge. Så kig gerne forbi <3 http://www.rikkesunds.dk/2013/07/konkurrence-sumopix.html

    SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)