onsdag den 31. juli 2013

Mig og mine mange kilo.

Hej alle sammen. 

Jeg ved ikke om dette er et emne som i vil læse om, så i må meget gerne melde tilbage i kommentarerne, om jeg skal fortsætte med at skrive om mit vægttab, eller om jeg skal holde mig fra det emne.Det hele startede faktisk da jeg begyndte i skole, i børnehaven var jeg nemlig en slank pige, men i skolen blev jeg mobbet med at der kunne mobbes med, min mad, mit tøj, mit udseende, min næse, at vi var fattige osv. Det resulterede i at køleskabet og maden blev min bedste ven, på godt og ondt.

Jeg har det meste af mit liv boet alene med min mor, som ikke brød sig særlig meget om grøntsager og frugt, så det lærte jeg aldrig at spise som lille, og hver gang vi havde været uvenner, så gik turen til MC Donald, og lad mig bare sige det sådan, at vi har været uvenner en del. 

Jeg har af flere gange tabt mig et par kilo, men er aldrig kommet over de 5 kilo, og har derfor altid givet op, og droppet vægttab. Men da vægten nærmede sig de 150 kilo (præcis vægt vil blive holdt hemmelig indtil videre) i marts måned i år, valgte jeg at sige stop, nu ville jeg ikke være med mere, jeg skulle styre maden, ikke omvendt. De første par måneder gik sløvt, og da vi var i maj måned havde jeg kun tabt 2 kilo. MEN så fik jeg overtalt min mor til at prøve at spise grønt, og det smager jo fantastisk! på en måned røg der 2,5 kilo, og den sidste 1½ måned er der røget 7 kilo. dvs jeg nu er oppe på et vægttab på 11,5 kilo, og jeg er pavestolt af mig selv, det har givet mig så meget mere mod på at fortsætte, også når jeg er nede og har mest lyst til junk, for der er bare ikke en bedre følelse end at stå på vægten, og se at man har tabt sig, IGEN. Det eneste der kunne gøre oplevelsen bedre, ville være hvis min mor var her til at rose mig, men jeg er sikker på at hende og min mormor sidder oppe på deres sky, og kigger stolt ned på mig. :) 


HUSK at melde tilbage om i gerne vil følge mit vægttab her på bloggen! :) 

- Mette

12 kommentarer:

 1. Hvis du har lyst til at fortælle videre, synes jeg du skal gøre det :)

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor er det flot med dit vægttab indtil videre - jeg ved hvor svært det kan være, især når man bor hjemme, og ikke selv styrer hvad der kommer på middagsbordet, for at sige det sådan!

  Men jeg ønsker dig held og lykke med hensyn til dit vægttab, og håber det lykkes dig, hvilket det helt bestemt lyder til! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar, ja det går rigtig godt indtil videre, og det giver en blod på tanden og lyst til at kæmpe videre. Nu har jeg så valgt at udfordre mig selv ved at lægge det online, for så føler jeg mig mere forpligtet til at holde det, end hvis det bare var hemmeligt mellem mig og min familie. :)

   Slet
 3. Ja, jeg synes også, du skal blive med(:
  Jeg læser i hvert fald med(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for Heidi, tak :)

   Slet
 4. Du har rigtigt meget grund til at være stolt af dig selv!
  Jeg har selv været i gennem noget af det samme og har nu endelig nået min ønske vægt, det hjalp mig utroligt meget at føre 'log' over det, da det virkelig holder en motiveret, så synes helt sikkert at det er en god ide at du foresætter med at fortælle om det her.

  - Jane
  janelindenberg.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane,

   Tak for din rigtig søde kommentar, jeg fører også log over det i min dagbog, men det er lidt mere bindende og forpligtende hvis man også ligger det på nettet, det synes jeg i hvert tilfælde. Stort tillykke med at have nået din ønske vægt, jeg håber at det bliver mig en dang.

   Mette

   Slet
 5. Wow! Hvor flot!!
  Du kan virkelig godt være stolt af dig selv!! :)
  Du burde skrive nogle gode råd i et indlæg til hvordan du har tabt dig så mange kilo...
  Jeg kunne virkelig godt trænge til lidt råd/inspiration til at starte .. jeg har også et par eller 6 kilo for meget på kroppen!! :O hehe..
  God aften <3
  Knus, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din rigtig søde kommentar Mie. <3
   Jeg er også rigtig stolt, jeg ville bare ønske min mor også var her til at være stolt af mig. :)

   Jeg ved ikke hvor mange gode tips og råd jeg kan give, men jeg kan da prøve, det kommer i hvert tilfælde under mine kladder, men ellers kan man jo altid motivere hinanden, det giver også en hel del. :)
   Knus <3

   Slet
 6. Jeg svarer lige på den kommentar, du skrev til mit indlæg, herinde, men har også svaret derinde.
  Men bare så jeg var sikker på, du så min kommentar(:

  Den øjenskygge box er købt i matas for 2 år siden, så jeg ved ikke, om de har boxen med samme farver, men jeg ved, at Hot Makeups hjemmeside har en box med nogen lidt andre farver, som er farver fra vinteren 2012. Den kan du finde her http://1shop.hotmakeup-onlineshop.dk/category/shadowbox-61/
  (:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for svar Heidi. <3

   Slet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)