torsdag den 1. august 2013

Ønskelisten lige nu

Hej alle sammen! 

Jeg har, som de fleste andre piger, altid en masse ting jeg gerne vil have, og derfor har jeg valgt at lave en collage af min ønskeliste som den ser ud lige nu! Jeg vil så gerne have de her ting hjem, men min mors begravelse og gravsted + sten var dyrt, så jeg er low on money, og synes der er alt for længe til min fødselsdag. *snøft* 

Here we go


Øverste række:
Et fra gulv til loft kradsetræ til min kat, da jeg leder efter en mindre lejlighed lige pt, ville jeg gerne have et kradsetræ der ikke fylder alt for meget, og stadig har mange liggepladser, jeg faldte over det her på www.zooplus.co.uk til 79  £ 
 
Et armbånd fra good work(s). Jeg er simpelthen så forelsket i det, og jeg synes det er fedt at man kan få så mange motiverende ord på et armbånd, så man altid har dem på sig, og altid kan huske sig selv på at Hey jeg er sq god nok. Jeg har fundet armbåndet på www.cocopanda.dk til 299 kr, sat ned fra 449 kr.
 
Marc Jacobs parfume Eau So Fresh, jeg forelskede mig allerede i den her parfume for 2-3 måneder siden, og havde bestilt den på flyet til Alanya, men min Alanya tur blev aflyst pga min mors død, og jeg fik ikke parfumen. Jeg har fundet den på matas' hjemmeside til 520 kr for 75 ml.

Midterste række:
Højre og venstre hører egentlig sammen, men det var på den her måde, jeg kunne få det til at se bedst ud. Det er hhv: GOSH Gowth Serum - The secret of longer lashes og GOSH Growth mascara - The secret of longer lashes, der skulle kunne give tydeligt længere vipper på 15 dage. Jeg har set en anden blogger lave en anbefaling af disse produkter og hun var MEGET glad for dem, og de virkede! Jeg har fundet dem på matas' hjemmeside til (Serum) 149,96 kr og (mascaraen) 104,96 kr. 
 
I midten er der et rødt snuggle rug, jeg elsker dyner og tæpper, og at putte på sofaen til en god film sammen med en kat eller to er noget af det bedste jeg ved, men det er så koldt når man skal rejse sig for at gå på toilet eller tage noget at spise, og her er løsningen! Et snuggle rug er et tæppe med ærmer, så du kan gå rundt med det, og ikke behøver at fryse, når du af den ene eller anden grund skal op af sofaen. Jeg har fundet dette fantastiske tæppe på www.coolstuff.dk til 259 kr.
Nederste række: 
Til højre er Hugo Boss Deep red, det har lige så længe jeg kan huske, været min mors yndlings parfume, og det er faktisk grunden til at jeg gerne vil have den. Så lige meget hvor lang tid der går, kan hendes ting altid lugte af hende, fordi jeg har hendes parfume. Jeg har fundet den på matas' hjemmeside til 460 kr for 50 ml.

I midten er det en Wash bag fra Ted Baker, jeg synes simpelthen designet er SÅ sødt, og jeg må bare eje den her OG makeup tasken (samme design) min gamle makeup taske er simpelthen slidt op og er mindre køn at se på, så da jeg faldte over dem her var jeg solgt. Jeg fandt dem på www.asos.com til hhv. 231,46 kr for Wash bagen og 203,69 for makeup tasken

Sidst men ikke mindst ønsker jeg mig et ægte GHD glattejern, da jeg ikke synes det jeg har virker optimalt mere. Jeg har fundet det på www.nicehair.dk til 999 kr, sat ned fra 1499 kr.


Er der noget i virkelig ønsker jer lige nu, som i er ved at spare sammen til, eller bare virkelig gerne vil have? Smid en kommentar til indlægget. :)

- Mette

2 kommentarer:

 1. Uhh.. Marc Jacobs parfume dufter også så skøn, men er bare så dyr! buuuh!

  Og snug-rug virker til at være et fantastisk projekt, især i efterår/vinter-tiden. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er de nemlig, og hvis jeg havde købt den på flyet havde jeg sparet 40-60%, det ville jeg bestemt ikke have noget imod!

   Ja det gør det, og jeg har fødselsdag i november, så jeg håber da at jeg får det i fødselsdagsgave *hint* søstre hvis i ser min blog *hint* :p

   Slet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)