søndag den 11. august 2013

En travl uge

Hej alle sammen.

Jeg er super ked af at bloggen har været stille den sidste uge, men jeg har haft rigtig travlt. Jeg lover dog at gøre det godt igen den næste uge.

Her i weekenden har jeg været (og er stadig) på besøg hos min mors kollega, som jeg har kendt privat i 10 år. Det er rigtig dejligt at få en pause fra alt det der 'hjemme' og få snakket og grædt over min mor, men jeg savner godt nok min dejlige kat.

Fredag var vi på kirkegården og sætte blomster hos min mor og jeg fik lige 20 min alene med hende, det var rigtig dejligt at få snakket og skældt ud, selvom jeg ville ønske at hun stadig var i live, og svarede igen når jeg skældte ud. Bagefter var vi ude og besøge hendes søn, som er blevet hjerneskadet efter en bil ulykkefor 6 år siden, så ud og handle og hjem og lave mad. 

I går lørdag var vi også ude og besøge hendes søn, hyggede og sidst på eftermiddagen tog vi hjem til hendes datter, som også er min veninde, hvor vi spiste og hyggede indtil midnat, og så var det hjem, natmad og så i seng. 

I dag har vi kørt hendes datter og hendes ven til lufthavnen - jeg er slet ikke misundelig - de skal til Tunesien i en uge, hvor ville jeg ønske at det var mig! Da vi kom tilbage til Århus var vi ude et sted hvor er lå en hel del sten i forskellige størrelser, og vi fik fundet en flot sten, som skal være på min mors gravsted indtil jeg får råd til en rigtig sten. Den var sindssygt tung, nok omkring 60 kilo, men vi fik den da ind i bilen og kom hjem, nu sidder vi og ser Helt sikkert... Måske, og jeg har taget et super flot billede af en dobbelt regnbue som jeg vil dele med jer :) 


Hvad har i lavet i weekenden? :) 

- Mette

2 kommentarer:

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)