mandag den 30. september 2013

Mine første Appeal4 lakker.

Hej alle sammen. 

Jeg har rigtig travlt lige pt, og det er desværre gået lidt udover bloggen, men jeg lover at der kommer lidt flere indlæg her den næste uges tid.
Jeg har bl.a været ude og købe nye sko og nyt tøj i dag, og i morgen skal jeg for første gang i 8!!! år se min store bror igen. Jeg glæder mig rigtig meget og er super nervøs.

Nå men til det indlæget handler om: Mine første Appeal4 lakker!


Min fantastiske veninde Mia skrev til mig onsdag for (snart) 2 uger siden en besked til mig på facebook om at hun havde vundet 2. pladsen i Appeal4s konkurrence om nogle lakker fra deres kollektion, og at 2. og 3. pladsen ville få to valgfrie lakker fra deres nye kollektion. Og som den dejlige pige Mia er, havde hun (i alt hemmelighed) deltaget i konkurrencen for at vinde lakkerne til mig, fordi hun synes at jeg fortjener dem, efter alt det jeg har været igennem de sidste 3-4 måneder. (TAK SØDE!!!! <3) 

Så i fredags kom posten endelig!! med mine nye smukke neglelakke. Jeg havde selv valgt at jeg gerne ville have nr 34 Rosebud splendor og Mia valgte at jeg skulle have nr. 32 Morning glory.
Jeg er rigtig vild med begge farver. Lyserød/pink er min yndlingsfarve, og den lyse lilla minder mig rigtig meget om min mormor (på en god måde) da det var en af hendes yndlings farver. :)

Jeg har desværre ikke nået at bruge neglelakkerne, så jeg kan ikke give jer min mening om dem. Mine negle flækker rigtig nemt nu hvor vejret skifter, så jeg plejer mine hænder og negle og vil vente en uges tid eller to med at prøve mine flotte nye neglelakke. 
MEN
Når den tid kommer, vil i så gerne se swatches af dem, og et review? :) 

Until next time

- Mette


1 kommentar:

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)