torsdag den 20. februar 2014

The blogger love tag.

Flere af de blogge jeg følger har lavet et blogger love tag, og jeg synes det var så spændende at læse deres at jeg også ville komme med mit eget. Hvilken blog var den første du stødte på?
Jeg har læst en masse blog indlæg i fortiden, men aldrig fulgt nogen fast. Den første blog jeg læste og fulgte var Mias blog, som jeg allerede havde snakket en del med, før vi begge blev bloggere.

Dine favorit blogs?
Mia - Jeg elsker Mias blog, hun laver både månedens farvoritter, beauty skrald, eBay tips og meget mere! 
Coewless - Er en af de første nail art blogge jeg faldt over, og jeg er stor fan af hende og hendes fantastiske nail art skills. 
Walking on a thine Line - Jeg elsker hendes store hjerte og sympati for dyr, der burde findes flere folk som hende! 
Simonie - En virkelig girly girl blog, og jeg æder det råt, hun har en fantastisk stil, og giver mange gode beauty tips. 
Satinawandel - Er en god blanding af skønhed og personlige indlæg, hvor jeg især er faldet for den personlige del.

Din bedste blog-ven? 
Jeg har snakket med Mia i omkring 2 år nu, og kendte hende før vi begge bloggede, derudover snakker jeg også rigtig godt med Mizzepii, som jeg håber jeg kommer til at møde snart.

En blog der altid får dig til at købe noget?
Der er ingen blog der får mig til at købe noget HVER gang de skriver, men jeg har fundet meget inspiration i Mias blog, bla. havde jeg kun 5 neglelakke da jeg lærte Mia at kende, det tal er nærmere 60 den dag i dag. Hmm :)

5 blogs alle bør læse?
Det kommer helt an på hvad man er til, jeg følger en del personlige blogge, men også en del der handler om mode og skønhed. Jeg kan godt lide begge dele, men vil da i hvert tilfælde anbefale de skønne piger der er skrevet om i det her indlæg.

Hvad er dit favorit værktøj til at læse blogs?
Jeg læser 99% af tiden bloggene igennem bloglovin, det er meget nemmere at holde styr på, og jeg føler desværre at opdateringerne fra bloggene på facebook forsvinder i mængden, så dem får jeg ikke kigget på så tit.

Yndlings blog design/look?
Et enkelt, men pænt design er nok mest mig. Ikke for sort/hvid men heller ikke for rodet. Jeg elsker billeder, og en personlig header gør også meget.

Det bedste ved at blogge?
Indtil videre har min blog været mest personlig, så for mit vedkommende, so far, er det nok at komme ud med tingene der går mig på, at få dem skrevet ned så jeg ikke kæmper med dem i mit hoved. Med tiden, når jeg er flyttet og har fået mere overskud og overblik vil der også komme en del mere beauty på bloggen.

Hvem som blogger ville du gerne læse en bog af?
Det var et godt spørgsmål, som jeg nok desværre ikke middelbart kan svare på. Men hvis der er nogle af jer, mine kære læsere, der skriver må i da meget gerne sende det til mig. Jeg elsker at læse, og kan altid bruge nyt læsestof.

Har du lavet et blogger tag? Del det med mig i en kommentar!

PS: Jeg kan se at min blog ikke vil linke til Mias blog, og jeg ved ikke hvorfor. Mia blogger på www.blogaboutmia.com

4 kommentarer:

 1. Ej hvor cool.. Kunne da godt finde på lige et låne den..
  Er billedet dit eget eller høre det med til denne tag leg??

  Knus Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Du låner bare. :)

   Billedet er ikke mit, men er fundet på www.weheartit.com - kan også findes på google, så du låner det bare, hvis du vil :)

   Knus

   Slet
  2. Super... jeg har lige lavet et indlæg..
   http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/02/the-blogger-love-tag.html

   Slet
 2. Tak for alle de skønne ord, Mette mus :-) Skønne tøs <3 Møs!

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)