søndag den 2. marts 2014

Ugen der gik - Uge 9

Som noget nyt på bloggen overvejer jeg at lave et ugen der gik indlæg, i må meget gerne give jeres mening om det i kommentarerne underneden :) 


Mandag: var jeg på kursus med diætist besøg, hun snakkede mere eller mindre uafbrudt i 2 timer, og jeg fik rigtig meget info jeg vidste i forvejen, men også rigtig meget jeg ikke vidste, og som jeg Faktisk også kan bruge til noget!

Tirsdag: Smuttede jeg i biografen med en veninde for at se klassefesten 2, har ellers hele tiden sagt at den skulle jeg bestemt ikke se, fordi jeg synes 1'eren var dårligt, men er kommet frem til at 1'eren må være mor-pinlig, men venne-sjov, og at det er grunden til at jeg ikke synes den var sjov den gang. For hold kæft hvor er 2'eren sjov, og noget af det bedste var hende der sad bag ved migs grin! :D

Onsdag: Brugte jeg det meste af dagen på at se Awkward på viaplay, og læse indlæg på bloglovin, jeg synes at lige meget hvor mange jeg læser om dagen, har jeg altid 500+ ulæste indlæg. Men jeg VIL læse dem, og kan ikke få mig selv til at trykke på "maker alle som læst" så hvis i får kommentarer på indlæg der er flere uger gamle, så undskyld, men jeg kæmper. Hehe

Torsdag: Havde jeg besøg af min bostøtte og vi besluttede os for at selvom vejret var fugtigt og tåget så gik vi da lige Egå Engsø rundt! (se billeder) Det er første gang jeg har gjort det, og var et af mine store mål - at jeg ville kunne det inden sommer, og jeg gjorde det! Næste mål er så at gøre det lidt hurtigere. 

Fredag: Havde jeg planlagt at jeg skulle udfylde skole ansøgning, men min bostøtte havde printet den forkerte ud, og det blev derfor ikke til noget alligevel. I stedet smuttede jeg på biblioteket for at aflevere en bog, i banken og op i brugsen for at hente februars Goodiebox - MUMS! 

Lørdag: Var jeg et smut i Stor Center Nord med Birgit, hvor jeg fik købt en overgangs jakke og en super fed top. Derefter kørte vi ud for at hente Michael og resten af eftermiddagen/aftenen blev brugt sammen med ham, før han skulle hjem og sove. Resten af aftenen brugte jeg på at læse Miriams Alt for sjove "Jeg er jo Bridget Jones" indlæg, JA jeg startede fra indlæg et, og har tænkt mig at læse hver og et af dem hun har skrevet, hold kæft hvor er hun sjov!

Søndag: I dag sov vi længe og kørte så til Randers for at hente et maleri, jeg havde bestilt hos en bekendt. Det er super flot, og dervil komme billeder af det på bloggen indenfor et par dage det er svært at tage billeder af i mørke! Da vi alligevel var i Randers, smuttede vi i Randers stor center, hvor jeg fik købt 2 bluser mere (ups), vi sluttede eftermiddagen af hos Birgits svigermor, fik jordbærgrød til aftensmad og nu sidder jeg og ser De unge mødre :)


Hvad har i brugt jeres uge på? 
 
- Mette
http://www.bloglovin.com/blog/8642789

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er hyggeligt at læse. Du må meget gerne skrive sådan slags indlæg hver uge! <3

    SvarSlet
  2. Jeg giver Mie ret - Super hyggeligt med så nogen indlæg.. Gerne med flere tilhørende billeder :-)
    ♡ Knus!

    SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)