søndag den 16. marts 2014

Ugen der gik - Uge 11

Uge 10 er åbenbart kommet og gået uden at jeg rigtig har observeret det, men nu er jeg tilbage, en ny uge, et nyt ugens indlæg. 


Det er ikke billeder der er blevet taget flest af i den her uge, så i må nøjes med et billede af mig. :P 

Denne her uge har simpelthen været en af de bedste i lang tid, mit humør har været godt, vejret har været dejligt (det meste af ugen) og ja. Det er snart forår! :)

Mandag fik jeg endelig min Naked 1 palette og et par nye neglelakke, som jeg ikke har fået prøvet endnu da jeg pt er igang med en negle kur fra OPI - som også var med i pakken i mandags.

Vi har fået gjort forårs rent, og selvom det var hårdt og varmt, så er det altså bare skønt når det er overstået! 

Tirsdag eftermiddag fik jeg en sms fra min flirt fra januar, om at han var tilbage i Århus og om jeg ikke ville ses. På trods af at vi har brugt det meste af den sidste måned på at skændes, og jeg har været ved at give op flere gange, endte jeg med at tage ud til ham, og vi havde en SKØN aften. Vi hyggede os så meget, og jeg fik lov til at se både de unge mødre og paradise hotel. Hehe. ;) Jeg havde dog besluttet mig for at fordi der havde været så dårlig stemning imellem os den sidste måneds tid, ville jeg tage hjem samme aften. 

Torsdag tog jeg igen hjem til M, og igen hyggede vi os rigtig meget, faktisk så meget at jeg glemte at tage hjem, og endte med at sove hos ham. Dog skulle jeg tidligt op, og da vi næsten ikke havde sovet om natten var jeg død træt da jeg kom hjem, og brugte et par timer i sengen sammen med Mini, hvor vi bare puttede og småsov lidt. Aftenen blev brugt på X-factor hvor Anthony Jasmine selvfølgelig gik videre igen!

I går besluttede vi os for at hente Birgits søn Michael, og tage ud til hans farmor for at spise aftensmad, da han var kørt hjem, og vi var hjemme igen, så vi slutningen af børne mgp, og andet tv før vi smuttede i seng.

I dag har jeg været alene hjemme siden engang i morges, og jeg ved ikke hvornår Birgit kommer hjem. Hun er til fødselsdag hos sin storebror i Fredericia. Dagen i dag er egentlig brugt på at sove længe, og ellers har jeg brugt det meste af eftermiddagen på at læse endnu flere af Miriams alt for humoristiske Bridget indlæg.

I morgen skal jeg til samtale på en skole af en slags, hvor jeg håber jeg kan bruge et par dage om ugen, inden jeg forhåbentlig skal starte på HG til august. Tirsdag skal jeg til læge og snakke om svarene på mine blodprøver, som viser at jeg lider af for lavt stoftskifte. 
Jeg håber dog også jeg kan være lidt mere aktiv her på bloggen, da jeg har flere indlæg jeg gerne vil have skrevet, og have ud til jer.

Har i lavet noget spændende i den her uge? 

<3 Mette 

http://www.bloglovin.com/blog/8642789

1 kommentar:

  1. Lyder som nogen hyggelige dage! Rigtig godt billede af dig :-) Naked 1 paletten fik jeg også for noget tid siden, den er så smuk <3

    Knus Mia! :)

    SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)