mandag den 24. marts 2014

Ugen der gik - Uge 12

Jeg ved at indlægget er en dag forsinket, jeg håber i overlever alligevel! :) 


Billederne kommer til at stå anderledes end de plejer, for både mit billedbehandlingsprogram, og blogger driller, men hey, de kloge siger jo at forandring fryder. 

Den her uge har været mærkelig. Den er både gået super hurtigt og helt vildt langsomt. Jeg synes jeg har lavet en masse, og alligevel føler jeg ikke at jeg har lavet en skid. 


Mandag startede jeg ud med samtale på en skole for folk med problemer her i Århus, jeg blev skrevet op til to fag, og fik at vide at jeg ville høre mere fra dem i løbet af ugen. Efter det var jeg til psykolog, og derefter tog jeg hjem til M, meget akavet besøg der endte ud i at jeg tog hjem, en time efter jeg var kommet... Og vi har desuden ikke snakket siden. - Jeg savner ham.

Tirsdag var jeg til læge, hvor jeg desværre fik det svar jeg frygtede. Jeg har for lavt stoftskifte plus en anden hormon sygdom, som jeg skal underes videre for på hospitalet. Brevet fra hospitalet kom allerede i dag (mandag) og jeg skal til undersøgelse d. 10. april. I må gerne krydse fingre!

Onsdag var jeg i Stor Center Nord, det var meningen at jeg skulle hente det bestik fra deres samlemærker, men der var ikke mere, og jeg kom i stedet hjem med de to bøger, på billedet ovenfor. De var på tilbud til sølle 20 kr stk!

Torsdag blev brugt på at sove længe, og følge op op Pretty Little Liars. Ren hygge dag!

Fredag fik jeg brev om optagelse på førnævnte skole, og skal starte allerede på onsdag d. 26. kl 9:15 *gab* 
I X-factor om aftenen gik Anthony Jasmine videre til finalen på fredag, jeg krydser fingre!

 Og inden jeg gik i seng, fik jeg den fantastiske nyhed at 5 Seconds Of Summer, skal varme op for One Direction til sommer. OPTUR!! 
 


Lørdag brugte vi på at ordne nogle ting her hjemme. vi får nye døre og vinduer i løbet af den her uge, og der skal derfor være fri passage over det hele. Det bliver SÅ skønt, ikke at skulle ligge i træk om natten, fordi her er så utæt!

Udover det var vi også ude og shoppe lidt, og jeg fik bla. købt to par nye sko, og en fødselsdagsgave til en god ven.

Søndag var bare en af de dage, hvor man skulle være blevet i sengen. Jeg var i dårligt humør, irriteret, sur og ked af det, og jeg vidste ikke hvorfor. Jeg var alene hjemme det meste af dagen, hvilket passede mig perfekt. Heldigvis blev dagen lidt bedre, da der blev serveret hjemmelavet pandekager med is til dessert!Derudover var det også ugen, hvor en af mine rigtig gode venner fra Tyrkiet skrev til mig, at han savner mig, og at jeg betyder rigtig meget for ham. Jeg kom ikke der ned sidste år, pga. min mors død, men jeg glæder mig som et lille barn, til jeg skal der ned til sommer. Den besked varmede bare rigtig meget, og kom lige på et rigtig tørt sted.

Det var også ugen hvor Mini har fået en ny - mærkelig, men sød vane. Hun er begyndt at komme ud til mig når jeg er på toilet, og vil op og nusse, det er super hyggeligt, og hun spinder og ældter på livet løs, og når hun slet ikke kan holde det ud mere, så kaster hun sig ind i favnen på mig, og stanger hoved med mig, og kysser mig på næsen. Årh hvor jeg elsker den lille kat! <3


Til de nysgerrige: 
Billederne er af 2 bøger jeg købte i føtex, Mini der ligger og fylder på sin hovedpude, og en plakat jeg så inde i byen i tirsdags. Joken bag det er at jeg altid har drillet min psykolog med at jeg synes han er gammel (det er han ikke) så da jeg så den plakat skulle der tages billede, og det skulle vises til ham. 

Hvis du ikke kender 5 Seconds Of Summer går du glip af noget, og burde tjekke den her video ud


Har I haft en god uge?

<3 Mette

2 kommentarer:

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)