søndag den 30. marts 2014

Ugen der gik - uge 13

Uge 13 var ugen hvor jeg: 

 var til fysioterapeut for første gang i hele mit liv, og kun kom hjem med en øvelse (der viste sig ikke at virke) og ligeså mange smerter som før jeg tog afsted.

Havde første "skole"dag i næsten 3½ år. Super hårdt at vågne kl 7:15, men de andre i klassen var søde, dog er jeg mindre tilfreds med at vi skal arbejde med hjemmside i wordpress, når jeg har min blog her. Øv hehe. Desuden står der en varm kaffe/kakao automat lige udenfor klassen, jeg er fan! Havde håndværkere onsdag torsdag og fredag, jeg er IKKE A-menneske!! Men jeg har fået læst over 300 blogindlæg på bloglovin, og i fredags underholdte den ene håndværker, og nu er vores vinduer tætte, og man ligger ikke og pisse fryser om natten mere, det er SKØNT!

Har jeg drukket alt alt aaalt for meget varm kakao. Ups, men det smager SÅ godt! 

Stemt og heppet på Anthony og Jasmin SOM VANDT X-Factor! - hvem der blev sunget til af Anthony og Christopher på samme tid, jeg er dybt misundelig! 

Endte med at afblege mit hår, fordi jeg er træt af at det var så mørkebrunt at det så sort ud. Endte ud med en omvendt ombre frisure, med pisgul og solbrændt gulerod som hårfarve, i dag farvede jeg det så brunt igen, og synes det er blevet flot - men skal lige vænne mig til at det er lysere end det plejer.(Før - Under - Efter)

Det var også ugen hvor jeg: købte nye sko, startede på 2. bog i Bridget Jones serien, modtog marts måneds Goodiebox, tog selfies og blev brugt som hovedpude af Mini. 


Hvad synes I om mit nye hår? 

<3 Mette

6 kommentarer:

 1. Super fin farve :)

  // Liselotte

  SvarSlet
 2. Jeg synes, at dit hår er rigtig fint(:
  Hvor længe sagde de ved fysioterapien, at der ville gå, før du kunne mærke, at øvelsen hjalp?
  Nu ved jeg ikke, hvor det er, du har ondt.
  Jeg havde i ryggen, og jeg havde så mange smerter. Var indlægt, blev scannet, taget røngent billeder, men de fandt ikke noget. Men så gik jeg til en fysioterapi, og der fik jeg 3-4 øvelser, jeg skulle lave 3 gange om dagen, altså af hver øvelse.
  Efter noget tid, så begyndte jeg lige så stille at kunne mærke en forbedring.
  Med at mine rygsmerter begyndte at forsvinde(:
  Jeg plejede at få nogen nye øvelser efter noget tid, fordi min ryg blev stærkere, men de andre gange jeg var der, der lå jeg og fik massage. Det synes jeg var utrolig rart. Elsker at få massage(:
  Synes bare, det var træls, at min ville snakke om alt mellem himmel og vejr, fordi jeg ville bare gerne ligge der og nyde massagen(:
  Er ked af, hvis du ikke har haft så positiv en oplevelse ved din fysioterapi.
  Er du kun været der en gang, og skal du derhen igen(:?

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi :)

   Det kan jeg faktisk ikke huske, jeg har ikke været der siden, og skal først der ned på mandag, så er spændt på hvad de siger på mandag når jeg skal der ned igen. Men noget af det er en forkert holdning, altså at jeg synker sammen når jeg sidder ned, så skal jeg lære at sidde med ret ryg i stedet for.

   Slet
 3. Lyder som en rigtig god uge, glæder mig til at høre mere om skolen ;)

  Knus <3

  SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)