søndag den 1. marts 2015

Random Fact #3

Sidst jeg skrev på bloggen, er næsten 2 uger siden. Jeg fortalte jer om min vinterdepression, og jeg må desværre indrømme, at da den slog mig, så slog den fandme til. Jeg er langsomt begyndt at have det bedre, ikke fordi jeg er jublende glad, men nu kan jeg i det mindste komme igennem dagene uden at tude. 

Det her indlæg ville jeg egentlig have lavet for flere dage siden, men jeg har næsten ikke været hjemme. Jeg håber dog at i vil tage ligeså godt i mod det, som i tog i mod #1 og #2



1. Jeg er desværre enormt kræsen, og kan ikke lide tomater, champignon og citron. Hvis det er i maden piller jeg det enten fra, eller prøver at spise udenom/spise noget andet. 2. Jeg har en enormt dårlig vane, med at spise slik om natten. 3. Hvis jeg vandt i lotto ville jeg først betale min gæld ud, og derefter ud og rejse. Jeg vil bl.a gerne til USA og til Etiopien for at møde mit sponsorbarn. 4. Jeg fortryder den dag i dag, at jeg stoppede til dans som 15årig. 5. Jeg drømmer ikke om at blive rig og berømt i mit næste liv, derimod ville jeg elske at leve i en step up film. Hele danse universet fascinerer mig utrolig meget. 6. Jeg havde altid troet at jeg ville dø, før min mor. 7. Jeg sover dårligt i hvidt og blåt sengetøj 8. Da jeg var barn, drømte jeg altid om at få en hund. I dag kan jeg slet ikke forestille mig mit liv, uden kat. 9. Jeg elsker den gamle Bølle Bob film, og kan alle replikkerne udenad. Der er sjovt nok ikke rigtig nogen, der stadigvæk vil se den film med mig. 10. Jeg er simpelthen så skruk, at det halve kunne være nok. Jeg ved dog også godt, at jeg skal have en del mere styr på mit liv, før jeg skal have mine egne.

1 kommentar:

  1. Jeg har nomineret dig til Liebster blog award, som jeg håber, at du vil være med i(:
    Du kan se mit indlæg lige her http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2015/03/liebster-blog-award.html

    SvarSlet

Tak for din kommentar. Jeg vil svare hurtigst muligt :)